Waarom mis ik voorwerpen op mijn gebruiker?

Mis je voorwerpen op je account? We begrijpen dat voorwerpen erg belangrijk voor je zijn en dat ze een manier zijn om je creativiteit te tonen. Maak je echter geen zorgen: voorwerpen verdwijnen nooit zomaar. Ze zijn waarschijnlijk ergens verstopt op je account en wachten tot je ze weer vind.

Hier zijn een paar plaatsen waar je naar ze kunt zoeken:

• Je kamer: Klik op “Verander mijn kamer” om je voorwerpen te zien
  • Omkleden: Weet je zeker dat het voorwerp dat je zoekt zich niet op een van de vele pagina's in je garderobe te vinden is?
  • Dieren hotel: Is je huisdier weg? Kijk dan even in het dieren hotel, het kan dat hij hier ligt te slapen

Onthoud dat voorwerpen alleen verdwijnen als ze zijn:

• Verwijderd uit de winkel om ruimte voor nieuwe coole voorwerpen te maken
  • Weggegeven als kado aan een andere gebruiker
  • Gerecycled

Als je het idee hebt dat voorwerpen zijn verdwenen door een andere reden dan hierboven aangegeven, lees dan het dit artikel.