Waarom kan ik niet inloggen?

Krijg je een melding dat het inloggen is mislukt, of dat je gebruikersnaam of wachtwoord niet kloppen? Als dit het geval is, maak je dan geen zorgen! Je account is waarschijnlijk gewoon veilig.

Zorg ervoor dat je op de juiste server probeert te verbinden. MovieStarPlanet heeft verschillende servers voor een aantal landen, in de taal van het land.

Om met de Nederlandse MSP te verbinden, ga je naar MovieStarPlanet.nl op de computer of selecteer je de Nederlandse vlag op de App.

Als je, je wachtwoord bent vergeten, klik dan hier om erachter te komen hoe je deze terug kunt krijgen.