BooniePlanet Privacy Beleid

Datum laatste aanpassing: 10 Mei, 2016

Ingangsdatum: 10 Mei, 2016

Dit privacybeleid is gericht op de verzameling van persoonlijk identificeerbare gegevens  tijdens de verbinding voor het gebruik maken van MovieStarPlanet Group of Games ("MovieStarPlanet"). MovieStarPlanet omvat MovieStarPlanet, BooniePlanet, RoboBlastPlanet en elk ander spel dat nadien door MovieStarPlanet op welk platform dan ook wordt uitgegeven.

Dit privacybeleid is opgenomen in en maakt deel uit van de gebruikersvoorwaarden van MovieStarPlanet. Tijdens het registreren van een account, of bij het bezoeken of gebruiken van de website, gaan gebruikers akkoord met het feit dat zij gebonden zijn aan de bepalingen van dit privacybeleid. De bepalingen binnen dit privacy beleid kunnen zonder kennisgeving en naar goeddunken van MovieStarPlanet worden gewijzigd. We zullen ten allertijde de herziene versie van dit privacybeleid op deze pagina weergeven en zullen hierbij de datum van de aanpassing en de ingangsdatum van de nieuwe versie weergeven. Het is hierom van belang dat gebruikers deze pagina regelmatig bekijken, om bekend te zijn met de wijzigingen. Voortgezette toegang of gebruik van deze website, betekent het akkoord gaan met alle wijzigingen van het privacybeleid.

De informatie die wij verzamelen

Om een account bij MovieStarPlanet te kunnen openen en hierbij lid te worden, worden de volgende gegevens aan de gebruiker  gevraagd:

• Uw gebruikersnaam

We kunnen je op een later moment ook om de volgende informatie vragen:

• Uw e-mail adres

Als gebruikers zich aanmelden om aankopen van MovieStarPlanet producten of diensten te doen middels een mobiel toestel, kunnen wij de gebruiker tevens verzoeken om ons van zijn of haar mobiele nummer te voorzien.

Zoals de meeste andere websites, ontvangen wij bepaalde informatie wanneer een gebruiker onze website bezoekt en slaan we deze informatie op. Als aanvulling op de informatie die individuen aan ons verschaffen, verzamelen we mogelijk ook de naam van het domein en de host die gebruikt wordt door de gebruikers om toegang tot het internet te verkrijgen; het IP address dat de computer gebruikt om verbinding met onze dienst te maken; het type browser en besturingssysteem dat gebruikt wordt; de datum en het tijdstip waarop er verbonden word met onze dienst; en het internet of website adres dat naar MovieStarPlanet heeft gelinked (zoektermen die gebruikt zijn in een zoekmachine, zoals bijvoorbeeld Google, worden hierbij inbegrepen).

MovieStarPlanet biedt gebruikers de mogelijkheid om op verschillende manieren te communiceren. Wij verzamelen gegevens die vrijwillig worden verschaft op het profiel van de gebruiker en informatie die openbaar word gemaakt binnen de online activiteiten, zoals chat rooms en films die gebruikers kunnen maken. Opmerking: het prijsgeven van persoonlijke gegevens die kunnen worden gebruikt om een individuele gebruiker te identificeren is tegen de regels van MovieStarPlanet en is niet toegestaan. Alle persoonlijk identificeerbare informatie die tijdens het gebruiken van de online activiteiten worden prijs wordt gegeven, zijn ook beschikbaar voor anderen die toegang hebben tot deze inhoud. (Zie prijsgeven van persoonlijk identificeerbare informatie).

Hoe wij uw persoonlijk identificeerbare informatie gebruiken.

Wij maken gebruik van de door u verstrekte persoonlijk identificeerbare informatie om te werken aan het functioneren, onderhouden, aanpassen en verbeteren van de functies op onze website. We gebruiken deze informatie ook voor administratieve doeleinden, om met gebruikers te communiceren. Bijvoorbeeld, om gebruikers te helpen hun wachtwoord opnieuw in te stellen en voor het verzenden van nieuwsbrieven, promities en advertenties.

Prijsgeven van uw persoonlijk identificeerbare informatie.

Wij zitten niet in de business van het verkopen van persoonsgegevens;  Echter, onder bepaalde omstandigheden kunnen wij ervoor kiezen om uw informatie aan derden te verstrekken, waaronder:

• Wij kunnen informatie aan anderen ter beschikking stellen die diensten aanbieden die ons helpen met het functioneren, onderhouden en verbeteren van de functies op onze website, zoals webhosting providers. Wanneer een dergelijke service provider persoonlijk identificeerbare informatie ontvangt, om ons van deze diensten te voorzien, moeten zij instemmen met onze privacyvoorwarden. Deze voorwarden zijn ogenschijnlijk gelijk zijn aan de voorwaarden van MovieStarPlanet's privacybeleid. Bovendien, is het gebruik van de persoonlijk identificeerbare informatie beperkt tot het gebruik dat nodig is om ons de desbetreffende dienst te kunnen leveren.
  • Wij kunnen informatie aan anderen ter beschikking stellen, als we in goed vertrouwen geloven dat het delen van deze gegevens nodig is voor het naleven van het toepasselijk recht, of om te reageren op een gerechtelijk bevel, gerechtelijke of regelgevende dagvaardingen en informatieverzoeken of anderzins te voldoen aan de rechtshandhaving.
  • Wij kunnen informatie aan anderen ter beschikking stellen als we geloven dat het vrijgeven van dergelijke informatie nodig is om voorzorgsmaatregelen te nemen tegen aansprakelijkheid of om onze rechten af te dwingen; om ons en gebruikers te beschermen tegen onwettige of onrechtmatige activiteiten; om de veiligheid of integriteit van onze website te beschermen; of om de rechten, eigendommen of persoonlijke veiligheid van MovieStarPlanet, onze gebruikers of derde partijen te beschermen.

Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om persoonlijk identificeerbare informatie in verscheidene interactieve onderdelen van de website bekend te maken. Deze onderdelen bevatten onder andere de gebruikers publieke profiel pagina, chatrooms en de films die gemaakt worden door de gebruiker. Veel van deze functies verbinden ook direct met de diensten van derde partijen, zoals bijvoorbeeld YouTube. Het prijsgeven van persoonlijk identificeerbare informatie is tegen de regels en gebruikers mogen dit niet doen. Eens persoonlijk identificeerbare informatie publiekelijk is gemaakt, kan dit worden verzameld en gebruikt door eenieder die zonder beperking toegang heeft tot deze inhoud. Als persoonlijke informatie via YouTube wordt prijsgegeven, kan dit toegankelijk zijn en gebruikt worden door iedereen op het internet. Houd er rekening mee dat wanneer individuen dit soort gegevens via deze weg hebben prijsgegeven, het mogelijk is dat deze gegevens onmogelijk te verwijderen zijn.

Cookies

MovieStarPlanet kan een tekst bestand in je web browser plaatsen, een zogenaamde "cookie". Cookies verzamelen informatie die ons helpen om je ervaring met onze website te optimeren en op jou persoonlijk toe te spitsen. Cookies vertellen ons bijvoorbeeld hoeveel bezoekers we hebben op onze site en welke delen van onze site het populairst zijn. MovieStarPlanet kan informatie verzameld door cookies verzenden in een verwerkte (dwz een gecombineerde en onpersoonlijke) versie als statistiek aan leden, partners, sponsors en anderen.

Links

De website kan links bevatten naar andere website die niet door MovieStarPlanet worden beheerd. We representeren dergelijke websites niet en leveren hierop geen garanties. Als individuen externe websites gebruiken, word het gebruik ervan beheerd door het privacybeleid van die site en niet door het privacybeleid van MovieStarPlanet. Gebruikers dienen het privacybeleid van elke website zorgvuldig te beoordelen voordat zij informatie verstrekken.

In het geval van een fusie of verkoop

In het geval dat MovieStarPlanet fuseert met of verkocht wordt aan een ander bedrijf, zal persoonlijk identificeerbare informatie niet worden prijsgegeven of overgedragen, behalve  in gevallen zoals hierboven aangegeven. Echter, in het geval van een gedeeltelijke of volledige overname van het bedrijf MovieStarPlanet, middels verkoop van activa, een verkoop van aandelen, een fusie of anderszins, behoudt MovieStarPlanet zich het recht voor om in verband met een dergelijke verkoop, een gedeelte of alle informatie die is verzameld op de website over te dragen.

Dataveiligheid

Bij MovieStarPlanet maken we gebruik van fysieke, administratieve en technische veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de veiligheid en integriteit van onze systemen die persoonlijk identificeerbare informatie op slaan gewaarborgd is. We kunnen de veiligheid van informatie die naar MovieStarPlanet wordt verzonden echter niet garanderen. Noch kunnen we garanderen dat dergelijke informatie geopend, gewijzigd of vernietigd wordt door een inbreuk, omzeiling, storing of onderbreking op onze veiligheids maatregelen.

Intrekken van toestemming om persoonlijk identificeerbare informatie op te slaan

Om de meest optimale gebruikerservaring te garanderen en om te communiceren met gebruikers, dient MovieStarPlanet persoonlijke gegevens op te slaan. Een gebruiker kan deze toestemming enkel intrekken door het gebruikersprofiel te verwijderen.