Inloggen op alle spellen tegelijk!

MovieStarPlanet heeft het inlogscherm op de app aangepast!

Wist je dat als je een account hebt aangemaakt op BooniePlanet, je nu het ZELFDE account op BlockStarPlanet en MovieStarPlanet kunt gebruiken?

Nou, dat KAN dus!

Als je al speelt op MovieStarPlanet, BlockStarPlanet of BooniePlanet op je apparaat, dan start je nu het spel direct op je inlogscherm. Hier vind je al je accounts die je al gebruikt op dit apparaat en nu kan je ze makkelijk selecteren om in te loggen. Dan hoef je alleen nog je wachtwoord in te voeren en je kunt beginnen met spelen.

*Psst! Je kunt nu ook al je accounts op andere domeinen zien! :)