Blog post March 16th 2017

Hallo iedereen,

Het tijd voor wat nieuws van de BLOCK!

We hebben dit keer geweldig nieuws en gave updates voor jou.

Het grootste nieuws vanuit deze kant van het heelal is dat RoboBlastPlanet zijn naam heeft veranderd in BlockStarPlanet.

Lees er alles over in dit artikel.

Ook zijn we erg trots dat we kunnen aankondigen dat we een veel betere BlockStarPlanet sectie zijn gestart in het Help Center. Je vindt het op de voorpagina. Bekijk het nu!

Met deze update zijn een aantal BlockStarPlanet items en in-game functies van naam gewijzigd.

Hier wat er is gewijzigd:

• Robots heten vanaf nu BlockStars
  • Robot Onderdelen heten vanaf nu BlockStar Onderdelen
  • Chassis heten nu Benen
  • Microchips heten nu Gevechtskrachten

Zelfs BlockStarPlanet's NPC's hebben namen gekregen :D

Verwelkom Dex McFly, Blockbjorn en Rita Blasta in de wereld!

Klik op ze om te zien wat er gebeurd.

Een Doe Mee knop is toegevoegd aan de in-game meldingen. Als een vriend in BlockStarPlanet speelt kan je makkelijk op Doe Mee klikken en je teleporteert naar het level waar jouw BlockStarPlanet vriend aan het spelen is.

Je kunt ook een vriend uitnodigen door te spelen vanaf hun Profiel en zelfs vrienden uitnodigen die niet op je vriendenlijst staan in het spel.

Dat is het nieuws uit het Block!