Januari 2017

Nieuwe coole Updates komen jouw kant op en bugs zijn verholpen.

We hebben een grote update bij de YouTube video speler uitgevoerd.

Het kan nu in het spel rond bewegen! Hoe cool is dat ?!

Het overlapt al je functies dus je wordt niet meer gestoord als je YouTube bekijkt.

Het houdt ook in dat we de Bioscoop chatroom hebben verwijderd. Ben je benieuwd wat daar voor in de plaats komt? Hou het in de gaten!

We hebben ook spannende veranderingen voor onze app gebruikers!

Nu mis je nooit meer een nieuwe update van een vriend. Wanneer een vriend een update plaatst, zoals een nieuwe movie, status of meer, zie je vanaf nu een icoon op de avatar van je vriend in de activiteiten balk.