Milloin MovieStarPlanet 2 julkaistaan maassani?

Paiskimme töitä valonnopeudella, jotta saamme julkaistua pelin mahdollisimman monessa maassa niin pian kuin mahdollista.
Mutta valitettavasti emme voi luvata tiettyä julkaisupäivää. Kirjaudu säännöllisesti sisään MovieStarPlanetiin ja seuraa MovieStarPlanet 2:n kehittelyä, jotta saat ensimmäisten joukossa tietää julkaisupäivän.

Ilmoitamme myös, kun sen voi ennakkotilata sovelluksensisäisestä kaupasta. Ennakkotilaamalla MovieStarPlanet 2 latautuu laitteellesi automaattisesti heti, kun se on saatavilla maassasi. Siten saat sen ensimmäisten joukossa. Tarkista säännöllisesti, onko MovieStarPlanetiin ilmestynyt päivityksiä.