Mitä Beta tarkoittaa?

BETA tarkoittaa, että peli on keskeneräinen ja edelleen kehitteillä. Meillä on pitkä lista ominaisuuksia työstettävänä ennen kuin voimme poistaa Beta-merkin logosta.

Jotta MovieStarit varmasti pitävät tästä pelistä, annamme pienen käyttäjäryhmän kokeilla ja testata peliä. Siten saamme arvokasta palautetta pelinkehitysprosessia varten.
Peli tulee olemaan BETA-versiona vielä jonkun aikaa, mutta tiedotamme tietenkin pelin edistymisestä.

Beetapäivä: Tulossa pian