Kuinka sallia Flash pelataksesi MovieStarPlanetia

Onko sinulla ongelmia pelatessasi MovieStarPlanetin pelejä, vaikka sinulta jo löytyy ladattava flash?

Ongelma saattaa johtua siitä, että Flash player on estetty selaimessasi.

Näin sallit Flash playerin:

Klikkaanplay-now-button.png ja ponnahdusikkuna ilmestyy? (Klikkaa minua!)

download.jpg  Chrome

Koska MovieStarPlanet on Flash peli, tulee sinun sallia Flash ennen sisäänkirjautumista. Joten klikkaa “salli” ponnahdusikkunassa, jolloin pystyt kirjautumaan peliimme sisään, tai luomaan uuden hahmon.

Klikkaan   play-now-button.png mutta mitään ei tapahdu? (Klikkaa minua!)

download.jpg  Chrome

Yrität varmasti käynnistää MoviestarPlanetia, mutta download.jpg estää Flashin. (Löytyy kaksi tapaa ottaa Flash käyttöön. Selitämme ne kummatkin alla)

Kuinka ottaa Flash taas käyttöön::

1. Kopioi tämä lause uuden selaimen ikkunan osoitekenttään
    chrome://settings/content/flash

2. Uudessa ikkunassa joka aukeaa, liu'uta nappulaa jotta se muuttuu siniseksi.

3. Jos ”ESTÄ” alla on roskakorin kuvia, tulee sinun klikata niitä, jotta ne katoavat.

4. Flash tulisi nyt olla sallittuna, joten voit mennä takaisin MovieStarPlanetiin ja uudelleen play-now-button.png klikata!

Vaihtoehtoisesti voit myös:

1. Mennä takaisin MovieStarPlanet
  2. Klikata pientä lukkoa joka on osoitekentän vasemmassa yläkulmassamceclip0.png
  3. Ponnahdusikkunassa joka aukeaa, etsi Flash ja vaihda painike kohtaan “salli"allow2.gif
  4. Tämän jälkeen MovieStarPlanet pitäisi käynnistyä automaattisesti!

Klikkaan play-now-button.png mutta se ei vieläkään toimi (Klikkaa minua!)

Chrome

Harvoissa tapauksissa download.jpg selaimesi ei päivitä liitännäisiä automaatisesti. Jos Flash ei ole päivitetty ajantasalle, selaimesi ei vältämättä salli sen käyttöä. Voit tarkastaa mikä Flashin versio tietokoneeltasi löytyy kopioimalla tämä lause uuteen selaimen ikkunaan: <chrome://components/> . Tämän jälkeen etsi Flash listasta

<chrome://components/>

Flashin versio pitäisi olla:32.0.0.238
Jos Flashin versio ei ole ajantasalla, voit päivittää sen tämän linkin avulla.

https://get3.adobe.com/flashplayer/update/plugin/

Voit myös ladata MovieStarPlanetin!
Tässä ohje!

1. Mene MovieStarPlanetiin ja klikkaa ”lataa”. download__1_.png
  2. Klikkaa <MovieStarPlanetAppName>.exe tiedostoa vasemmassa alakulmassa. Sitä osoittaa keltainen nuoli.

Löydät sen myös tietokoneeltasi ”lataukset” kansiosta.

1. Windowsin kysyessä haluatko käynnistää tiedoston, vastaa kyllä.

2. Kun asennus ohjelma aukeaa, paina ”asenna”.

Jos MovieStarPlanet ei aukea saman tien, löydät MovieStarPlanet logon mceclip6.png  työpöydältä. Kaksoisklikkaa logoa.

Seuraavan kerran vain kaksoiklikkaat logoa kun haluat pelata MovieStarPlanetia. Peliä ei tarvitse ladata uudelleen, tai pelata sitä selaimessa.

Parhain terveisin, MovieStarPlanet