Kuinka saan ilmaisen VIP-jäsenyyden?

MovieStarPlanet on mahtava peli ja toivomme, että nautit siitä aivan täysillä. Tiedämme, että on houkuttelevaa kokeilla jotain kikkoja, miten muut käyttäjät väittävät saavansa ilmaisia VIP-paketteja. Mutta nämä ovat vain huhuja, eivät ne oikeasti toimi.

Asia on hyvin yksinkertainen: ainoa keino saada ilmainen VIP, on voittaa sellainen viikkokilpailustamme.

Sinä ET tule VIP:ksi vaihtamallalla salasanaasi tai sähköpostiosoitettasi.

Sinä ET tule VIP:ksi jakamalla käyttäjätiliäsi toisen movie starin kanssa, joka väittää lisäävänsä tilillesi VIP:in.

Sinä ET tule VIP:ksi käyttämällä nettisivustoja, jotka lupaavat sinulle ilmaisen VIP:in, kunhan vain kerrot käyttäjänimesi ja salasanasi.

Sinä ET tule VIP:ksi kirjautumalla sisään jollekin nettisivustolle, jossa vaaditaan jonkun ohjelman lataamista laitteellesi.

Sinä ET tule VIP:ksi käyttämällä jotain ulkopuolista ohjelma, kun käytät movie stariasi.

Niin moni movie star on kokeillut näitä menetelmiä saadakseen ilmaisen VIP-paketin, mutta mikään näistä ei toimi.

Haluaisimme muistuttaa, että jokainen MovieStarPlanetin VIP-jäsen on ostanut VIP-paketin, tai voittanut jäsenyyden viikkokilpailussa. Jos joku kertoo sinulle jotain muuta ... he eivät kerro sinulle totuuttaa ja heistä kannattaa siksi tehdä ilmoitus!

Muista, että jos noudat jonkun toisen movie starin neuvoja saadaksesi ilmaisen VIP:in, saatat menettää oman movie starisi. Me emme missään nimessä halua tätä ja suosittelemme vahvasti, että luet tämän artikkelin, jotta et ikinä menettäisi käyttäjääsi ja voisit nauttia MovieStarPlanetista todella pitkään.