Kuinka vaihdan tavaroita?

Tiesitkö, että voit vaihtaa tavaroita toisten movie starien kanssa MovieStarPlanetissa? Eli voit antaa yhden tavaran toiselle movie starille ja hän antaa sinulle toisen tavaran vastineeksi. Se on todella helppoa.

Vaihtaaksesi tavaroita, klikkaa ensin movie staria kenen kanssa haluat vaihdon tehdä ja klikkaa sitten Vaihda -painiketta:

Tämän jälkeen pieni ikkuna avautuu, missä on kaikki sinun tavarasi:

Valitse tavara jonka haluat vaihtaa ja klikkaa sen jälkeen Vaihda -painiketta oikeassa alakulmassa:

Vaihtopyyntö lähetetään valitsemallesi movie starille. Nyt sinuun tarvitsee vain odottaa, että mitän hän tarjoaa vastineeksi.

Nähdäksesi, jos joku haluaa tehdä sinun kanssasi vaihtokauppoja, mene profiiliisi ja klikkaa Minun vaihtoni -välilehti auki.

Löydät uudet vaihtotarjoukset Uudet vaihdot -painikkeen takaa. Voit koska tahansa painaa sinivihreitä nuolia, jotta voit tarkastaa onko sinulle tullut uusia tarjouksia:

Voit nyt valita tavaran, minkä haluaisit antaa vastineeksi toiselle movie starille hänen tarjoamastaan tavarasta.

Jälleen kerran, valitse vain tavara minkä haluat antaa ja kun olet valmis, klikkaa Vaihda -painiketta oikeassa alakulmassa.

Kun toinen movie star on hyväksynyt tarjoamasi tavaran, on vaihto tehty! Olette vaihtaneet tavaroita ja uusi tavarasi löytyy profiilistasi.

Voit vaihtaa tavaroita vain kun pelaat tietokoneella.