Mikä on säästöpossu?

Aina kun ansaitset Famea, saat 25% ylimääräistä Famea säästöpossuusi. Jos sinusta tulee VIP-jäsen, saat possussa olevat Famet itsellesi. Voit kerätä possuun bonusfamea, vaikka et olisi VIP-jäsen. Jos jossain vaiheessa päätät hankkia VIP-jäsenyyden, voit sitten lunastaa kaikki bonukset kerralla itsellesi. Eikö olekin mahtavaa?

Jos olet VIP-jäsen, suosittelemme, että tyhjennät säästöpossusi säännöllisesti. Voit tehdä tämän klikkaamalla pinkkiä painiketta, jossa lukee "Tyhjennä säästöpossu". Tämän jälkeen bonus lisätään käyttäjätilisi Fameen.

Kun olet VIP-jäsen, säästöpossuusi tallentuu bonusfamen lisäksi päivittäiset StarCoinsit ja Timantit (päivittäisten StarCoinsien ja Timanttien määrä riippuu VIP-tasostasi: normaali, Elite tai Star). Lunastaaksesi bonukset, paina vain painiketta, missä lukee "Tyhjennä säästöpossu".

Mutta muista, että Fame Booster ei tuplaa säästöpossuun kerääntynyttä Famea. Tämä johtuu siitä, että Famen määrä lasketaan sillä hetkellä kun ansaitset sen, ei silloin kun tyhjennät säästöpossun.