Sain lukitusnumeron - miksi?

Saitko viestin, että pääsysi peliin on estetty?

Tämä viesti tarkoittaa sitä, että moderaattorimme ovat havainneet sopimatonta käytöstä tässä IP -osoitteessa ja lukinneet sen.

Käyttäjät jotka ovat pelanneet sinun IP-osoitteesi kautta, ovat rikkoneet yhtä tai useita sääntöjä.

Muista aina noudattaa sääntöjämme. Voit tutustua sääntöihimme täällä.

Jos olet varma, että kyseessä on erehdys, voit ottaa yhteyttä Supportiimme.

Muista kertoa seuraavat asiat:

• Käyttäjänimesi ja mahdolliset muut käyttäjänimet, joita olet käyttänyt lähiaikoina
  • Lukitusnumero (näet tämän numeron, kun yrität kirjautua sisään)
  • Lyhyt selostus, miksi koet tämän lukituksen virheelliseksi

Jos tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä täällä.