En muista salasanaani, mitä minun pitäisi tehdä?

Saatko ilmoituksen, että salasanasi on väärä? Jos näin käy, älä pelästy! Käyttäjätilisi on luultavasti turvassa ja kunnossa, juuri sellaisena, kuin sitä viimeksi käytit.

Aloita tarkastamalla, että pelaat oikean maan MovieStarPlanetia. MovieStarPlanet toimii monessa eri maassa. Päästäksesi Suomen MovieStarPlanetiin, klikkaa MovieStarPlanet.fi tietokoneella, tai valitse oikea lippu sovelluksesta.

Jos olet oikeassa maassa, mutta et silti pysty kirjautumaan sisään, voit palauttaa salasanasi tietokoneella klikkaamalla etusivulla kohtaa "Unohtunut salasana". Muista tämän jälkeen tarkistaa sähköpostisi! Siellä sinua odottaa sähköposti MovieStarPlanetista ja voit valita uuden salasanan movie starillesi.

Jos et ole lisännyt sähköpostiosoitettasi profiiliisi, tai et voi käyttää tätä sähköpostia, sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muista lähettää viestin mukana seuraavat tiedot:

• Käyttäjän nimi ja taso (level)
  • Viimeisimmästä ostoksesta saamasi kuitti, tai joku muu dokumentti, missä tämän ostoksen tiedot näkyvät

Sinun kannattaa pyytää tässä asiassa vanhempiesi apua. He voivat varmistaa, että sinulle on kaikki tässä asiassa tarvittavat tiedot.

Jos tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä täällä.