Kuinka pidän käyttäjätilini turvassa?

Haluatko pitää hyvää huolta movie starista ja pitää sen omanasi pitkään?

Siinä tapauksessa meillä on sinulle hyviä uutisia. Koska käyttäjätilin turvassa pitäminen on todella helppoa.

Aivan aluksi: kukaan ei voi varastaa käyttäjääsi, jos sinulla on monimutkainen, vaikeasti arvattava salasana ja et kerro sitä kenellekään, et pelissä, etkä MovieStarPlanetin ulkopuolella. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja hyvän ja turvallisen salasanan luomiseen.

Haluaisimme lisäksi muistuttaa, että ei ole hyvä ajatus (ja se on sääntöjemme vastaista) kertoa mitään henkilökohtaista tietoa, kuten oikeaa nimeäsi, asuinkaupunkiasi, sähköpostiosoitettasi tai sosiaalisen median käyttäjänimiä. Turvallisuussyistä näiden tietojen pitää pysyä salaisuutena.

Muista myös, että toisen käyttäjän lahjaksi tarjoaman käyttäjän hyväksyminen saattaa johtaa oman käyttäjäsi menettämiseen. Tiedämme, että on houkuttelevaa ottaa tällainen tarjous vastaaan, mutta oman käyttäjätilisi turvallisuuden johdosta: Älä ikinä osallistu salasanojen vaihtamiseen, ei missään tilanteessa. Muista, että jos teet niin, vaarannat oman käyttäjätilisi. Jos otat vastaan toisen tarjoaman käyttäjätilin, muista aina käyttää lahjana saamallasi käyttäjällä täysin erilaista salasanaa kuin omalla käyttäjälläsi.

Ja älä unohda, että MovieStarPlanetin ulkopuoliset sivustot, jotka lupaavat ilmaisia VIP-paketteja, StarCoinseja, Timantteja tai vaatteita, eivät ikinä toimi! Nämä sivustot vain varastavat salasanasi, jotta joku ulkopuolinen voi ottaa käyttäjäsi. Tämä sama pätee myös sähköpostiosoitteisiin, jotka lupaavat sinulle ilmaisen VIP:n. Mikään sähköpostiosoite ei voi antaa sinulle VIP:iä tai muitakaan tuotteita.

Vaikka se olisikin houkutteleva vaihtoehto, sinun ei pitäisi ikinä käyttää MovieStarPlanetin salasanaa missään muualla ja älä ikinä lisää profiiliisi sähköpostiosoitetta mitä et omista tai et voi käyttää.

Jos pidät salasanasi turvassa, et kerro sähköpostiasi tai henkilötietojasi kenellekään, mitään ei tapahdu käyttäjätilillesi ja voit nauttia pelistä kavereidesi kanssa juuri niin pitkään kuin haluat.