Mitä teen, jos joku varasti minun käyttäjäni?

Me ymmärrämme, että käyttäjäsi on sinulle tärkeä ja haluamme pitää huolen, että kukaan ei vie sitä sinulta.

Jos tiedät, kuka varasti käyttäjäsi, tee hänestä välittömästi ilmoitus, jotta moderaattorimme voivat tutkia tilanteen ja estää varkauksien jatkumisen!

Jos et tiedä, miten toisesta käyttäjästä tehdään ilmoitus, sinun kannattaa lukea lisätietoja täältä.

Jotta näin ei tapahtuisi enää toista kertaa, muista että:

• Älä kerro salasanaasi kenellekään muulle kuin vanhemmillesi tai huoltajallesi
  • Salasanan pitää olla sen verran vaikea, että kukaan ei pysty arvaamaan sitä (klikkaa tästä neuvoja hyvän salasanan keksimiseen)
  • Saatat menettää käyttäjäsi, jos hyväksyt "ilmaisen" käyttäjän toiselta käyttäjältä. Jos joku antaa sinulle ilmaiseksi käyttäjän, se saattaa olla vain ansa, millä tämä henkilö yrittää saada salasanasi!
  • Jotkut käyttäjät saattavat pyytää sinua vaihtamaan sähköpostiosoitteesi. Mutta sinun pitää aina pitää sähköpostiosoitteesi vain omana tietonasi. Ja jos vaihdat profiilissa olevan osoitteesi, kysy aina ensin asiasta vanhemmiltasi tai huoltajaltasi. Tai vaikkapa isosiskoltasi tai -veljeltäsi.

Suosittelemme, että luet tämän artikkelin, jotta tiedät miten saat pidettyä käyttäjätilisi turvassa ja et enää ikinä hukkaa sitä!

Mutta katsotaanpa nyt mitä voimme tehdä, jotta saat käyttäjäsi takaisin!

Oletko jo lisännyt sähköpostiosoitteesi MovieStarPlanetin profiiliisi? Jos olet, saat salasanasi takaisin, kun klikkaat tietokoneella etusivulta löytyvää Unohtunut salasana -linkkiä. Muista tämän jälkeen tarkistaa sähköpostisi! Siellä odottaa sinua viesti MovieStarPlanetista ja voit valita movie starillesi uuden salasanan.

Jos et ole lisännyt sähköpostiosoitettasi profiiliisi, tai et voi käyttää tätä sähköpostia, sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muista lähettää viestin mukana seuraavat tiedot:

• Käyttäjän nimi ja taso (level)
  • Viimeisimmästä ostoksesta saamasi kuitti, tai joku muu dokumentti, missä tämän ostoksen tiedot näkyvät

Sinun kannattaa pyytää tässä asiassa vanhempiesi apua. He voivat varmistaa, että sinulle on kaikki tässä asiassa tarvittavat tiedot.

Jos tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä täällä.