Mitä ovat automaattisesti uusiutuvat maksut?

Voit halutessasi ostaa VIP-jäsenyyden, mikä uusiutuu automaattisesti.

Jos automaattinen maksu on päällä, sinun VIP-jäsenyytesi uusiutuu automaattisesti. Eli jos ostat yhden kuukauden VIP-paketin, sinulle tulee vastaava VIP-paketti automaattisesti myös 30 päivän kuluttua. Huomaa, että tämä uusi VIP-paketti maksaa vastaavan summan kuin alkuperäinen ostos.

Jos et halua, että jäsenyytesi uusiutuu automaattisesti, tarkista, että automaattisesti uusiutuva maksu on ei ole aktiivisena käyttäjätililläsi.

Kuinka poistan automaattisen maksun?

Automaattisen maksun keskeyttäminen käyttäjätililläsi on helppoa:

1. Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi tietokoneella.
  2. Klikkaa "Asetukset" oikeassa yläkulmassa ja valitse "Minun maksuni".
  3. Klikkaa "Poista uusiutuva maksu". Tämä muutos astuu voimaan välittömästi ja jatkossa automaattisia veloituksia ei enää tapahdu

Jos haluat lisätietoja automaattisen maksun keskeytyksestä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista liittää viestiisi mukaan käyttäjänimi ja yksi kuitti, jostain kyseiselle käyttäjälle tehdystä ostoksesta.

Voinko päivittää parempaa VIP-pakettiin, jos minulla on automaattisesti uusiutuva maksu?

Voit päivittää VIP-jäsenyytesi korkeammalle tasolle, vaikka sinulla olisi automaattinen maksu aktivoituna. Tässä tilanteessa sinun pitää maksaa uuden ja vanhan VIP-paketin ostohinnan erotus. Tämän jälkeen automaattiset veloitukset veloitetaan uuden VIP-paketin hinnan mukaan.

Jos tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttää täällä.