Kuinka estän toisen käyttäjän tai poistan tekemäni eston?

Voit estää toisen käyttäjän, jos haluat, että hän ei voi ottaa sinuun yhteyttä.

Estääksesi toisen käyttäjän:

• Klikkaa hänen käyttäjänimeä, nähdäksesi hänen profiilin.
  • Klikkaa Ilmoita huonosta käytöksestä -nappia:

• Vahvista estosi, klikkaamalla kohtaa "Estä":

Käyttäjä jonka olet estänyt, ei voi enää ottaa sinuun yhteyttä tai nähdä profiiliasi.

Jos haluat poistaa toiselle käyttäjälle asettamasi eston:

• Kilkkaa kohtaa "Asetukset", kun olet kirjautunut sisään tietokoneella (rattaan muotoinen symboli oikeassa yläkulmassa)
  • Klikaa "Estetyt käyttäjät" ja valitse tämän jälkeen käyttäjä, jonka eston haluat poistaa:

Jos poistat eston, voi tämä käyttäjä jälleen ottaa sinuun yhteyttä ja hän näkee profiilisi.

Kun pelaat MovieStarPlanetia sovelluksella, voit estää ja poistaa estoja myös siellä. Sinun tarvitsee vain avata käyttäjän profiili ja klikata keltaista kolmiota (Ilmoita). Seuraavaksi voit valita kohdan "Estä".

Jos haluat poistaa eston, sinun pitää avata estetyn käyttäjän profiilia ja klikata keltaista kolmiota (Ilmoita). Seuraavaksi voit valita "Poista esto" ja tämän jälkeen voitte olla jälleen yhteydessä toisiinne.