Mikä on Highscores?

Highscores näyttää ne movie starit, jotka ovat korkeimmilla tasoilla (level), eli he ovat ansainneet eniten Famea ja luoneet suosituinta sisältöä.

Highscoren kategorioista löydät myös suosituimmat:

• Elokuvat
  • Huoneet
  • Lookit
  • ArtBookit
  • YouTube -videot
  • Lemmikit
  • Vaatteet
  • Tavarat
  • Taustat
  • Animaatiot

Jos haluat ideoita ja inspiraatiota seuraavaan ArtBookisi, elokuvaasi tai Lookisi, käy tutustumassa Highscoreen.

Löydät Highscores:in yläpalkista, kun pelaat tietokoneella:

Kun katsot movie stareja, voit valita, katsotko movie stareja, jotka ovat kirjautuneet sisään viime aikoina tai kaikkien aikojen suosituimpia movie stareja.

Voit myös tarkistaa, että kuka ystävistäsi on korkeimmalla tasolla (level).

Sovelluksen Highscoresin löydät klikkaamalla "Famea & rikkauksia" ja sitten "Highscores":

Kun olet siellä, miksi et katsoisi mitä mahtavaa materiaalia nämä movie starit ovat luoneet?

Jos löydät Highscores -listoilta jotain sinua kiinnostavaa, kuten vaatteita tai tarvikkeita, voit myös ostaa näitä tuotteita suoraan Highscores:in kautta.