Miksi hahmoltani puuttuu tavaroita?

Puuttuuko sinulta jotain tavaroita? Tiedämme, että tavarat ovat sinulle erittäin tärkeitä. Ne ovat tapa ilmaista luovuuttasi ja osa yhteydenpitoa kavereihisi. Mutta älä murehdi: tavarat katoavat erittäin harvoin itsestään. Ne ovat luultavasti edelleen tallessa käyttäjälläsi, kunhan vain löydät ne.

On muutamia paikkoja, mistä kannattaa aloittaa etsiminen:

• Huoneesi: Klikkaa "Muokkaa huonetta", nähdäksesi tavarasi
  • Vaatetus: Oletko varma, että tavarat joita olet etsimässä, eivät ole piilossa jossain monen sivun takana?
  • Lemmikkihotelli: Onko lemmikkisi kateissa? Käy katsomassa, onko se Lemmikkihotellissa nukkumassa.

Muista, että tavarat katoavat vain, jos:

• Ne on poistettu kaupasta, jotta uusille tavaroille olisi tilaa
  • Ne on annettu lahjana toiselle käyttäjälle
  • Ne on kierrätetty

Jos uskot, että tavarasi katosivat käyttäjältäsi jostain muusta syystä, käy lukemassa tämä artikkeli.