Miksi en pysty kirjautumaan peliin?

Saatko ilmoituksen, että sisäänkirjautumisesi epäonnistui, tai että käyttäjänimesi tai salasanasi on virheellinen? Jos tämä on tilanne, älä hermostu! Käyttäjätilisi on luultavasti kuitenkin turvassa ja toiminnassa.

Tarkista aluksi, että yrität kirjautua oikean maan MovieStarPlanetiin. MovieStarPlanet toimii useassa eri maassa ja eri kielillä.

Käyttääksesi Suomen MovieStarPlanetia, käytä tietokoneella osoitetta MovieStarPlanet.fi tai valitse sovelluksesta oikean maan lippu.

Jos luulet, että olet unohtanut salasanasi, klikkaa tästä, saadaksesi ohjeet salasanan palauttamiseen.