BooniePlanet Tietosuojaohje

Viimeksi päivitetty : 10. toukokuuta, 2016

Otettu käyttöön: 10. toukokuuta, 2016

Tämä tietosuojaohje koskee henkilökohtaisen informaation keräämista MovieStarPlanet Group of Gamesissa (”MovieStarPlanet”) tai sen käytön yhteydessä. MovieStarPlanetiin kuuluvat MovieStarPlanet, BoonieBlanet, RoboBlastPlanet tai muut MovieStarPlanetin mahdollisesti myöhemmin julkaisemat pelit millä tahansa alustalla.

Tämä tietosuojaohje koskee MovieStarPlanetia ja on osa MovieStarPlanetin käyttöohjeita ja sääntöjä. Rekisteröimällä tilin tai kirjautumalla nettisivujen käyttäjäksi, pelaaja sitoutuu noudattamaan näitä tietosuojaohjeita. Näitä tietosuojaohjeita voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta ja MovieStarPlanetin oman harkinnan mukaan. Julkaisemme tietosuojaohjeiden muutokset tällä sivustolla, jossa kerrotaan myös minä päivänä sivustot on päivitetty ja milloin muutokset on otettu käyttöön. Käyttäjien pitäisi tarkastaa tämä sivusto säännöllisesti. Sivujen jatkuva käyttö edellyttää kaikkien tietosuojaohjeiden muutosten hyväksymistä.

Tiedot, jonka keräämme

Luodessanne tilin MovieStarPlanetille, pyydämme teiltä seuraavat henkilökohtaiset tiedot:

• Hahmon nimi

Myöhemmin saatamme pyytää teitä seuraavia lisätietoja:

• Sähköpostiosoite

Jos käyttäjä haluaa ostaa MovieStarPlanetin tuotteita tai palveluita käyttämällä ostoihin matkapuhelinta, pyydämme käyttäjältä hänen matkapuhelimensa numeroa.

Kuten useimmilla nettisivuilla, saamme ja säilytämme tietyntyyppiset tiedot, kun käyttäjät vierailevat sivuilla. Näiden tietojen lisäksi, saatamme kerätä verkkotunnukset ja palvelutuottajan tiedot, tietokoneen käyttämän IP-osoitteen, selaimen tai käyttöjärjestelmän, käyttöpäivämäärän ja kellonajan ja nettilinkin MovieStarPlanetalle (sisältäen käytetyt hakusanat MovieStarPlanetia etsittäessä eri hakukoneiden avulla, kuten Google).

MovieStarPlanet sallii käyttäjiensä kommunikoida eri tavoin. Keräämme käyttäjän profiilissaan vapaaehtoisesti antamat tiedot sekä online aktiviteettien yhteydessä julkaistut tiedot kuten keskusteluhuoneissa kirjoitetut tekstit tai käyttäjien tekemien elokuvien sisällön. Huomaa:

Henkilökohtaisten tietojen kertominen on vastoin MovieStarPlanetin sääntöjä eikä sitä pidä esiintyä. Muut käyttäjät näkevät kaiken kertomasi henkilökohtaisen tiedon (Katso Yksityisyyden suoja)

Kuinka käytämme henkilökohtaisia tietojasi

Käytämme henkilökohtaisia tietoja ylläpitääksemme, muokataksemme ja parantaaksemme verkkosivujamme. Käytämme tietoja myös kommunikoidaksemme käyttäjiemme kanssa kuten palauttamalla unohtuneita salasanoja, lähettääksemme tiedotteita, tarjouksia ja mainoksia.

Henkilökohtaisten tietojen paljastaminen

• Voimme luovuttaa tietoja niille, jotka tarjoavat meille palveluitaan voidaksemme toimia, ylläpitää toimintaa ja parantaa sivustojen ominaisuuksia kuten esim sivustojen hosting -palvelujen tuottajille. Jos nämä palveluntarjoajat saavat henkilökohtaisia tietoja käyttäjistämme voidakseen toimittaa meille palveluitaan, täytyy heidän hyväksyä samat MovieStarPlanetin tietosuojaohjeet ja säännöt. Lisäksi henkilökohtaisten tietojen käyttö on rajoitettu vain palvelun tuottamiseen.
  • Voimme luovuttaa tietoja jos meidän on syytä uskoa, että tietojen luovuttaminen on tarpeen soveltuvien lakien noudattamiseksi, tuomioistuinta varten, haasteen vuoksi tai muutoin lain vaatimana.
  • Voimme luovuttaa tietoja jos meillä on syytä uskoa, että on tarpeellista ja tarkoituksenmukaista ryhtyä varotoimiin valvoaksemme oikeuksiamme, suojellaksemme itseämme ja käyttäjiämme laittomalta tai loukkaavalta toiminnalta, tutkia ja puolustaa itseämme kolmansien osapuolten vaateilta ja väitteiltä, sivuston turvallisuuden ja koskemattomuuden suojaamiseksi tai suojellaksemme MovieStarplanetia, käyttäjiemme tai kolmansien osapuolien oikeuksia, omaisuutta ja henkilökohtaista turvallisuutta.

Käyttäjät voivat myös niin halutessaan, jakaa henkilökohtaisia tietojaan sivustojemme vuorovaikutteisilla interaktiivisilla alueilla. Näitä alueita ovat käyttäjän julkinen profiilisivu, chat-huoneet ja elokuvat, joita käyttäjät luovat. Monet näistä toiminnoista ovat suoraan yhteydessä kolmannen osapuolen palveluihin kuten YouTubeen. Henkilökohtaisten tietojen luovuttaminen tällä tavoin on sääntöjemme vastaista eikä käyttäjien pitäisi sitä tehdä. Jakaessaan henkilökohtaisia tietoja muiden nähtäville, sen voi kerätä kuka tahansa ja käyttää sisältöä rajoituksetta. Jos henkilökohtaisia tietoja on kerrottu YouTubessa, sen voi saada ja sitä voi käyttää kuka tahansa Internetissä. Huomaa, että jos tietoja on kerran tällä tavoin jakanut, voi niiden poistaminen olla myöhemmin mahdotonta.

Evästeet (cookies)

MovieStarPlanet voi laittaa teksitiedoston käyttäjän tietokoneen nettiselaimeen – tätä kutsutaan ”evästeeksi”. Evästeet keräävät informaatiota, joka auttaa meitä kehittämään ja yksilöimään jokaisen käyttäjän kokemukset MovieStarPlanetilla. Evästeet voivat esimerkiksi kertoa meille kuinka monta käyttäjää sivustoillamme on ja mitkä pelialueet ovat suosituimpia. Ne auttavat meitä tuottamaan tilastoja (jotka ovat koosteita eikä niissä näy yksittäisten käyttäjien tietoja), jotka MovieStarPlanet esittelee jäsenilleen, yhteistyökumppaneilleen, sponsoreilleen ja muille sidosryhmille.

Linkit

Sivustoilla saattaa olla linkkejä muille nettisivuille, joita MovieStarPlanet ei kontrolloi. Ulkoisia sivuja käytettäessä, säätelee niiden tietosuojakantaa ko sivusto eikä niitä koske MovieStarPlanetin tietosuojakäytäntö. Käyttäjien tulee tarkastaa kunkin sivuston tietosuojakäytäntö ennen minkäänlaisten omien tietojen antamista.

Fuusioituminen tai myynti

Mikäli MovieStarPlanet fuusioituu tai myydään toiselle yritykselle, henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta eikä siirretä paitsi edellä mainituissa tapauksissa. Jos MovieStarPlanetin osa tai koko liiketoiminta myydään myymällä omaisuutta tai osakkeita, fuusioitumalla tai muutoin, pidättää MovieStarPlanet tällaisen kaupan yhteydessä oikeuden luovuttaa kaiken tai osan nettisivuilla kerätystä informaatiosta.

Tietoturva

MovieStarPlanetalla käytämme fyysisiä, hallinnollisia ja teknisiä turvatoimia taataksemme turvallisuuden ja toimintamme koskemattomuuden kerätessämme henkilökohtaisia tietoja. Emme kuitenkaan voi taata MovieStarPlanetille toimitettujen tietojen turvallisuutta. Emme myöskään voi taata, etteikö tällaisiin tietoihin voisi päästä käsiksi, niitä tuhota tai muuttaa petoksella, turvatoimia kiertämällä, virheen tai turvatoimien toimintahäiriön vuoksi.

Henkilökohtaisten tietojen tallentamisen luvan peruuttaminen

MovieStarPlanetin täytyy tallentaa henkilökohtaisia tietoja käyttäjistään pystyäkseen tarjoamaan parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen ja kommunikoidakseen käyttäjiensä kanssa. Käyttäjä voi peruuttaa tämän luvan poistamalla käyttäjäprofiilinsa.