Pelien väliset kirjautumissivut!

MovieStarplanet on päivittänyt sovelluksensa kirjautumissivut!

Tiesitkö, että luotuasi hahmon MovieStarPlanet 2, voit kirjautua SAMALLA hahmolla sekä BlockStarPlanetalle että MovieStarPlanetalle?

No, sinä VOIT!

Jos olet laitteellasi pelannut jo MovieStarPlanetalla, BlockStarPlanetalla tai MovieStarPlanet 2, voit aloittaa pelaamisen suoraan kirjautumissivulta. Täältä pääset näkemään kaikki kyseisellä laitteella käyttämäsi hahmot, joista voit helposti valita haluamasi kirjautuessasi peliin. Sinun tarvitsee vain syöttää salasanasi ja aloittaa pelaaminen.

*Psst! Voit nähdä täältä myös muiden maiden pelihahmot! :)