Blog post March 16th 2017

Hei kaikki,

on uusien BLOCK -uutisten aika!

Meillä on muutamia mahtavia uutisia ja päivityksiä.

Suurin uutinen tällä galaxin sivulla on se, että RoboPlastPlaneetta on nyt nimeltään BlockStarPlanet.

Lue kaikki uutisesta täältä.

Voimme ylpeinä myös kertoa, että olemme avanneet uuden kauan odotetun BlockStarPlanet -osion Help Centeriimme. Löydät sen avaussivulta. Menepä katsomaan!

Tällä päivityksellämme jotkin BlockStarPlanetan tuotteen ja pelin toiminnot on nyt nimetty uudelleen.

Tässä muutokset:

• Robottia kutsutaan nyt nimellä BlockStar
  • Robo-osia kutsutaan nyt nimellä BlockStar -osat
  • Alustoja kutsutaan nyt nimellä Jalat
  • Mikrosiruja kutsutaan nyt nimellä Taisteluvoimiksi

Myös BlockStarPlanetan NPC:t ovat saaneet uudet nimet :D

Toivota tervetulleeksi Dex McFly, Blockbjorn ja Rita Blasta maailmaan!

Klikkaa niitä ja näet mitä tapahtuu.

"Liity" painike on lisätty pelin toimintapaneeliin. Jos ystäväsi pelaa BlockStarPlanetalla, voit yksinkertaisesti klikata "Liity" ja teleporttaat itsesi samalle lavalle kuin missä BlockStar -ystäväsi pelaa.

Voit myös kutsua ystäväsi pelaamaan omasta profiilistaan ja kutsua jopa ystäviksesi niitä, jotka eivät vielä ole kaverilistallasi pelissä.

Nämä ovat uutiset Blockista!