Hvad er Fame Magasinet?

Dit Fame Magasin viser dig hvad der er hændt med din konto mens du var offline. Du kan bla. se hvor mange "Love Its" som du har modtaget for ting du har lavet, hvor mange Autografer du har fået, og hvor mange der har sit dine Film. Fame fra disse hændelser bliver automatisk føjet til din konto.

Men det er ikke det hele! For hver hændelse du klikker på, får du en mængde Bonus Fame!

Med andre ord, får du ekstra Fame for at åbne Fame Magasinet, oven i den Fame du allerede har tjent, og den Fame der er i din Sparegris.

Det kræver masser af Fame for at nå helt op til stjernerne. Det kan være en udfordring, men hvis du spiller ofte og bliver ved med at lave fantastisk indhold, vil du også blive belønnet med Fame der hjælper dig med at stige i level hurtigt.

Og hvem ved - måske bliver du den næste, største, mest kreative movie star nogensinde?