Hvordan laver jeg et sikkert kodeord?

Tag et kig på nøglen til din hoveddør - kan du se alle de små detaljer der gør den unik? Sjove former, trekanter hist og pist? Nogle nøgler er små, andre er store, men når du sammenligner dem vil du opdage de alle er forskellige.

Altså kan de kun åbne én bestemt dør.

Tænk på din kode til MovieStarPlanet som nøglen til din dør. Er den kompliceret nok? Er den mærkelig og usædvanlig? Hvor mange døre tror du den kunne åbne?

Hvis du mener dit nuværende kodeord ikke er særligt nok, så er det på tide at skifte det!

Her er hvad du kan gøre for at vælge et stærkt, sikkert og unikt kodeord:

• Dit nye kodeord bør være mindst 8 karakterer langt, og ikke kunne gættes af dine venner. Det bør bestå at både bogstaver og tal.
    • Prøv at kombinere nogle ord! Kan du lide jordbærkage? Dansemusik? Sjove skyer? Små kaniner? Prøv dig frem!
  • Dit kodeord bør ikke indeholde personlig information, såsom din fødselsdato, rigtige navn, by, dit kæledyrs navn, eller andre ord der kan gættes af folk der kender dig (selv hvis de ikke kender dig særlig godt!)
    • Du kan jo prøve med at vælge et eller to ord fra din yndlingssang eller film? Kan du huske titlen på den sidste bog du læste? Det kan du bruge som dit kodeord.
  • Undlad at bruge et nemt kodeord, såsom "qwerty123" eller "abc789". Disse er ikke sikre, unikke eller stærke.
    • Er du i færd med at lære et sprog i skolen? Hvad er dit yndlingsord i det sprog? Hvordan skriver du "enogtyve" på det sprog? Hvis du bruger sådanne ting som dit kodeord er det meget svært at gætte.

Vi vil også gerne understrege at for sikkerhedens skyld, bør kodeordet til din movie star være anderledes end det du bruger til din email eller Skype / YouTube konto. Det skal kun kunne åbne én dør!

Og husk nu: Jo bedre dit kodeord er, desto mere sikker er din konto!

Så er du parat til at sikre din konto endnu bedre med et mægtigt kodeord! Hvis du ikke ved hvordan du ændrer din kode, kan du læse om det her!