Hvad er Billeddeling?

Med Billeddeling kan du uploade billeder og dele dem med dine Venner.

For hver "Love It!" dit billede modtager, vil du tjene Fame. Hvis dit billede modtager rigtig mange "Love It" vil du måske se det i Top billederne!

Du finder "Billeder" i FilmByen. Husk venligst at vi har særlige regler for billeder. Før du sætter nogle billeder op, vil i gerne bede dig tage tid til at læse reglerne for Billeddeling.

Du kan uploade et billede på to forskellige måder. Hvis du spiller fra computeren, kan du vælge et billede som du har gemt.

Hvis du spiller på MSP appen kan du uploade et billede direkte fra dit kamera ved at klikke på kamera ikonet.

Du kan også se andre spilleres billeder. Du kan vælge at se de nyeste billeder, top billeder eller blot dine venners billeder. Har du fundet et billede du kan lide? Husk at give det en "Love It!" og skriv en kommentar!

Vær OBS på at alle billeder på MovieStarPlanet bliver modereret før de er tilgængelige på siden. Derfor kan det hænde, der går et par minutter inden du kan se billedet på din profil.