Hvordan sørger jeg for at min konto er sikret?

Holder du af din movie star, og vil du gerne beholde den i lang tid?

Så har vi gode nyheder til dig - det er nemlig slet ikke svært at holde sin konto sikker.

Som det første: Ingen kan stjæle din konto hvis du har et kompliceret kodeord der er svært at gætte, og husker aldrig at dele det med nogen, hverken i eller udenfor MovieStarPlanet. Klik her for at lære om hvordan du opretter et stærkt og sikkert kodeord.

Vi vil også gerne minde dig om at det ikke er en god idé (og også imod vores regler) at dele nogen form for personlig information såsom dit rigtige navn, by, email adresse eller brugernavne fra andre sociale medier med andre. For sikkerhedens skyld skal sådan noget information altid holdes hemmeligt.

Derudover skal du også huske på, at hvis du modtager en konto fra en anden bruger risikerer du at miste adgang til din egen konto. Vi ved udmærket at det er fristende at sige ja til et tilbud der virker som en hjælp fra andre movie stars, men for din sikkerheds skyld skal du aldrig udveksle kodeord med andre uanset hvad. Såfremt du vælger at gøre det alligevel, risikerer du at miste adgang til din konto.

Skulle du beslutte dig for at sige 'ja' til en konto en anden bruger giver dig, så vær sikker på du ikke bruger samme kodeord som til din egen konto!

Husk på at websider som du finder udenfor MovieStarPlanet som lover gratis VIP, StarCoins eller Diamonds ikke virker! Alt de gør er at gemme din kode, så der er en fremmed person der logger på din konto. Dette gælder også hvis du bliver lovet gratis VIP ved at ændre din email adresse til en andens. Ingen email adresse kan gør du modtager gratis VIP eller andre genstande.

Uanset hvor fristende det er, bør du aldrig skrive dit kodeord ind andre steder end på MovieStarPlanet, og ikke benytte en email adresse der ikke er din egen, og som du ikke har adgang til.

Så længe du holder dit kodeord, din email og personlig information hemmeligt, er der ikke nogen der kan logge på din konto, og du kan blive ved med at spille og have det sjovt med dine venner så længe du vil!