Hvordan laver jeg ArtBooks?

En ArtBook er lidt som en bog med klistermærker i, eller en collage. Der er ingen grænser for hvad du kan lave! Du kan tilføje tekst, billeder, former, YouTube videoer, Genstande, og andre movie stars til dine Artbooks.

Det er en sjov og kreativ måde at udtrykke dig selv på, forbedre din kreativitet og kommunikere med dine venner.

Du finder "ArtBooks" i FilmByen:

Det er ikke svært at lave en ArtBook. Lad os vise dig hvordan!

For at lave en ny ArtBook skal du klikke på malerpenslen:

Her er nogle af de værktøjer du har tilgængelig:

For at se alle de tilgængelige muligheder skal du klikke på de pink "op" og "ned" knapper.

Prøv at udforske alle kategorierne for at se de forskellige ting du kan tilføje til din ArtBook. Hvis du er i en kategori og vil gå tilbage, klik på den blå "tilbage" knap.

Din ArtBook kan handle om hvad som helst. Du kan overraske dine venner med en invitation til en fest, lave en fødselsdagshilsen til en du holder af, eller lave en tip-top collage af dine venner eller dit yndlingstøj. Vi er sikker på, det bliver superfint.

Når din ArtBook er færdig, kan du vælge at gemme den som privat eller offentlig:

Hvis du gemmer den som offentlig kan alle på MovieStarPlanet se den.

Hvis du gemmer den som privat, kan kun du se den.

Husk du altid kan redigere i din ArtBook. Kun hvis du sender en ArtBook til vores Ugentlige Konkurrence kan du ikke længere redigere i den.

Spiller du på MovieStarPlanet Appen? Du kan også lave fantastiske ArtBooks her!

Først skal du gå til FilmByen og så trykke på ArtBook:

For at oprette en ny ArtBook skal du trykke på malerpenslen:

Husk at alle ArtBooks kan deles med dem du har lyst til. Du kan dele din ArtBook via:

• E-mail til en ven.
  • Download den og vis den til dine venner uden for MovieStarPlanet.
  • Del den med dine MovieStarPlanet venner.
  • Hvis du spiller på en mobil eller tablet kan du også dele ArtBooks direkte på sociale medier:

Nedenfor finder du en video guide til hvordan du laver en ArtBook: