Hvordan sletter jeg min bruger?

Hvis du vil slette din bruger så log ind på din konto fra en computer og klik på Hjælp ikonet øverst til højre, derefter på "Min Bruger" og så "Slet Bruger".



Du skal skrive det korrekte brugernavn og kodeord til den konto du vil slette.

Husk at når du har slettet din konto kan du ikke få den igen. Du vil også miste det du har optjent i BooniePlanet og BlockStarPlanet, hvis du også har spillet de spil.

Vi anbefaler du kun sletter din konto hvis du er helt sikker på du ikke vil spille mere.


Følg
Var denne artikel en hjælp?