Hvad er gentagne betalinger?

Du kan vælge at købe et VIP medlemskab der automatisk bliver fornyet.

Med gentagne betalinger, vil dit VIP medlemskab forny af sig selv. Såfremt du køber VIP i 30 dage, vil du blive VIP igen når de 30 dage er gået. Pengene vil blive trukket automatisk fra din konto.

Såfremt du ikke ønsker at dit medlemskab skal forny af sig selv, kan du slå det fra.

Hvordan slår jeg gentagne betalinger fra?

Det er ganske ligetil at slå gentagne betalinger fra på din konto:

1. Log ind på den givne konto via en computer.
  2. Klik på "Indstillinger" øverst til højre og gå til "Mine Betalinger".
  3. Klik på "Slå gentagne betalinger fra". Denne ændring træder i kraft med det samme, og der vil ikke automatisk blive trukket penge når dit VIP udløber.

Skulle du oplevet problemer med at slå gentagne betalinger fra, kontakt os da venligst på Support. Husk at inkludere brugernavnet og en kvittering fra købet.

Kan jeg opgradere mit VIP til et højere niveau hvis jeg har gentagne betalinger?

Du kan stadig opgradere dit VIP selv hvis du har gentagne betalinger slået til. Du vil dog blive påkrævet at betale differencen mellem de to pakker som en engangsbetaling. Ved næste fornyelse vil du blive trukket den mængde penge der svarer til prisen på den type VIP som du har opgraderet til.

Såfremt du har behov for ydeligere assistance kan du kontakte os her.