Jeg har forsøgt at købe VIP, men får at vide jeg skal prøve igen om 24 timer - hvorfor?

Hvis du har modtaget denne meddelelse, er dit køb ikke gået igennem. Vær OBS på at der ikke vil blive trukket nogle penge fra din konto.

I det tilfælde du har forsøgt at købe VIP gentagne gange inde i en kort periode, kan det forsage at kortet bliver midlertidigt blokeret.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information. Venligst inkluder følgende:

• Navnet på den bruger du forsøgte at købe medlemskabet til.
  • Ordrenummeret på det sidste køb du forsøgte at gennemføre.

I mellemtiden må vi opfordre dig til ikke at forsøge at udføre flere køb med det samme kort, da dette vil forlænge perioden kortet er blokeret i.

Såfremt du har behov for ydeligere assistance kan du kontakte os her.