Hvad er daglige drejninger?

Hver dag får alle movie stars muligheden for at få gratis StarCoins!

Når du logger ind på din konto, kan du dreje Lykkehjulet dagligt: når du drejer på hjulet, vil der blive tilføjet StarCoins til din bruger. Hvor mange du tjener afhænger af hvor hjulet stopper! Du kan kun dreje hjulet én gang om dagen, så vi håber du er heldig nok til at vinde jackpot så ofte som muligt!

Når du har sparet not StarCoins op, kan du shoppe på livet løs i Shopping området. Hvad er det næste på din ønskeliste? En ny baggrund? Et helt nyt outfit? Eller måske en cool ny Animation?

Og det stopper ikke her! Hvis du er VIP kan du dreje hjulet flere gange om dagen og få endnu flere StarCoins! I midten af hjulet kan du se hvor mange gange endnu du kan dreje det. Du kan også købe én drejning til ved at bruge 1 Diamond.

Drej på livet løs!