Hvem er Zac Sky?

Når du har lavet en drenge movie star vil du modtage en venneanmodning fra Zac Sky. Zac Sky er en helt specielt figur lavet af MovieStarPlanet, så hans opdateringer kommer direkte fra MovieStarPlanet!

Han har den fedeste hårstil, mega stylet tøj og nogle fede blå høretelefoner!

MovieStarPlanet ændrer sig konstant. Vi bruger rigtig meget energi på at give dig nye funktioner hver uge, så du altid har noget nyt og spændene at lave med dine venner. MovieStarPlanet handler trods alt om at have det godt med dem omkring sig!

Med Zac Sky risikerer du aldrig at gå glip af en mulighed for at lave noget sjovt med dine venner. Han vil informere dig om nye, spændene ting i spillet! Så behøver du ikke tænke over "Hvad mon det nye som alle movie stars taler om er?" Er det ikke fedt?

Når du er venner med Zac Sky, kan han være med i dine Film, dine ArtBooks, inspirere dig til at lave nye Looks! Det er kun fantasien der sætter grænser!

Vi er rigtig glade for at have ham på MovieStarPlanet, og håber du også vil synes godt om ham!