Hvem er Pixi Star?

Når du har lavet en pige movie star, vil du modtage en venneanmodning fra Pixi Star. Pixi er en helt speciel figur lavet af MovieStarPlanet, så det betyder hendes opdateringer kommer direkte fra MovieStarPlanet!

Hun har det flotteste pink hår, moderigtigt tøj og altid et smil på læben.

MovieStarPlanet ændrer sig konstant. Vi bruger rigtig meget energi på at give dig nye funktioner hver uge, så du altid har noget nyt og spændene at lave med dine venner. MovieStarPlanet handler trods alt om at have det godt med dem omkring sig!

Med Pixi Star risikerer du aldrig at gå glip af en mulighed for at lave noget sjovt med dine venner. Hun vil informere dig om nye, spændene ting i spillet! Så behøver du ikke tænke over "Hvad mon det nye som alle movie stars taler om er?" Er det ikke fedt?

Når du er venner med Pixi Star, kan hun være med i dine Film, dine ArtBooks, inspirere dig til at lave nye Looks! Det er kun fantasien der sætter grænser!

Vi er rigtig glade for at have hende på MovieStarPlanet, og håber du også vil synes godt om hende!