Hvad er Highscores?

Highscores viser de movie stars der har opnået de højeste levels, altså dem der har tjent mest Fame og lavet det mest populære indhold.

Når du kigger på kategorierne i Highscores, finder du også de/det mest populære:

• Movies
  • Værelser
  • Looks
  • ArtBooks
  • YouTube videoer
  • Kæledyr
  • Tøj
  • Genstande
  • Baggrunde
  • Animationer

Gå til Highscores for at finde inspiration til din næste ArtBook, Movie eller Look!

Du finder Highscores i den øverste linje når du spiller på en computer:

Når du ser på movie stars kan du vælge mellem at få vist movie stars der har logget på for nyligt, eller dem der har optjent mest Fame nogensinde.

Du kan også se hvem af dine venner der har opnået det højeste niveau.

For at se Highscores på vores app skal du trykke på “Rig & Berømt”, og så “Highscores”:

Når du nu er der, hvorfor så ikke tjekke noget cool indehold ud som andre movie stars har lavet?

Du kan også købe ting som Tøj eller Genstande direkte fra Highscores hvis du er ude i at få fat i det hotteste af det hotte!