Hvorfor mangler jeg ting på min bruger?

Mangler du nogle ting på din konto? Vi ved at genstande er meget vigtige, da de lader dig udtrykke din kreativitet og interagere med dine venner. Men bare rolig, det er meget sjældent de forsvinder af sig selv. De gemmer sig formentlig på din konto og venter på du finder dem.

Her er nogle steder du kan lede efter dem:

• Dit Værelse: Rediger dit Værelse for at se dine genstande.
  • Garderobe: Er du sikker på at tingen ikke gemmer sig blandt alle de sider tøj?
  • Kæledyrshotellet: Kan du ikke finde dit Kæledyr? Så vær sikker på den ikke tager sig en lur på Kæledyrshotellet.

Husk at en ting kun bliver fjernet hvis:

• De bliver fjernet fra butikken for at gøre plads til nye ting.
  • De er blevet givet væk til en anden bruger.
  • De er Genbrugt.

Hvis du mener der er andre grunde til at tingene forsvandt fra din konto, bør du læse denne artikel.