Hvorfor kan jeg ikke logge ind?

Modtager du en besked om at dit login fejlede, eller dit brugernavn eller eller kodeord ikke er korrekt? Bare rolig! Din bruger er formentlig der hvor du efterlod den.

Først skal du være sikker på du er forbundet til det rigtige domæne. MovieStarPlanet har forskellige domæner for hvert land, som er på forskellige sprog.

For at logge på den danske side skal du gå til MovieStarPlanet.dk via en computer eller vælge det korrekte flag på Appen.

Hvis du mener du måske har glemt din kode, så klik her for at finde ud af hvordan du får den igen.