Hvad er Fame Boosteren?

Fame Boosteren er en rigtig god måde til at tjene Fame på, og stige hurtigt i level. Du finder denne funktion i Diamant Butikken i vores Shopping område.

Når du har købt en Fame Booster, vil du tjene dobbelt Fame i en hel time! Det betyder, at alt Fame du indtjener i den time bliver fordoblet. Herligt!

Når du har købt Fame Boosteren, vil din Fame Bar bliver glitterende og regnbuefarvet. Her kan du også se hvor lang tid der er tilbage af din Fame Booster.

NB: Den vil stadig tælle ned, selv når du ikke er online! Så det er bedst du køber den når du ved du er online i noget tid, så du får det meste ud af det. Dine venner kan også se du har Fame Booster på!

Tip: Brug Fame Boosteren mens du drejer Fame Hjulet for endnu hurtigere indtjening af Fame!