Kan jeg ændre mit brugernavn?

Alle MovieStars vil gerne have et cool, unikt og helt fantastisk brugernavn.

Vi er udmærket klar over, at dit brugernavn er meget vigtigt for dig.

Vi er også klar over, at du kan blive lidt træt af dit brugernavn efter nogen tid.

Desværre kan vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke tilbyde at ændre dit brugernavn, men du skal vide, at dit nuværende brugernavn er helt unikt!

Du er altid velkommen til at lave en ny konto og starte det vidunderlige eventyr forfra med et nyt og supercool brugernavn efter eget valg.