Blog post, 16. marts, 2017

Hej alle,

Så er der BLOCK-nyheder!

Vi har endnu engang fantastisk nyt og skønne opdateringer til jer.

Den største nyhed i dette hjørne af Mælkevejen er, at RoboBlastPlanet har ændret navn til BlockStarPlanet.

Læs alt om det i denne artikel.

Vi er også stolte over at kunne afsløre, at vi endelig har åbnet for BlockStarPlanet-delen af vores Help Center. Du finde det på forsiden. Tjek det ud!

Med denne opdatering har visse ting i BlockStarPlanet, samt visse funktionaliteter in-game, fået nye navne

Her kan du se, hvad der har ændret sig:

• Robotter hedder nu BlockStars
  • Robot-dele hedder nu BlockStar-dele
  • Skrog hedder nu Ben
  • Mikrochips hedder nu Kampkraft

Også BlockStarPlanets NPC'er har fået nye navne :D

Byd venligst Dex McFly, Blockbjorn og Rita Blasta hjerteligt velkommen til Verden!

Klik på dem for at se, hvad der sker.

Under meddelelser in-game er der kommet en knappe, der hedder "Spil med". Hvis en af dine venner spiller et spil i BlockStarPlanet, kan du ganske enkelt trykke på "Spil med", så bliver du automatisk teleporteret til det niveau, hvor din BlockStar-ven spiller.

Du har også mulighed for at invitere en ven til at spille fra deres Profil, og du kan endda invitere nogen til at spille, selvom de endnu ikke er på din venneliste.

Det var Block-nyhederne!